Over

WP_20150119_13_32_38_ProIk ben Marlies. Ik ben 23 jaar en zit in mijn laatste jaar toegepaste informatica aan de Karel De Grote Hogeschool. Naast studeren ben ik veel bezig met handwerken en naaien, bakken en mijn werk in een mini-crèche voor kinderen tot 3 jaar. Ik heb ook een webwinkel waar ik mijn ontwerpen verkoop: www.stoffenspinsels.be.

Bij ons in de familie zit een grote passie voor alle soorten van handwerken. Al van kindsbeen af kon ik mij dagen amuseren met allerlei knutsel- en hobbyprojecten.  Ik vind het ontzettend leuk om iets origineels te ontwerpen en helemaal zelf te kunnen maken. Deze passie probeer ik in al mijn hebbedingetjes te steken. Iets dat met liefde gemaakt is, is eens zoveel waar. En unieke handgemaakte geschenkjes zijn gewoonweg extra leuk om te geven en te krijgen.

Op mijn blog schrijf ik over wat mij interesseert en inspireert. Je vindt hier dus vooral wat vinden over dingen die ik leuk vind, zelf gemaakt heb of die we in de crèche geprobeerd hebben. Ik probeer hier ook regelmatig leuke ideeën en werkbeschrijvingen toe te voegen.

Veel leesplezier op mijn blog!

Als je nog vragen of opmerkingen hebt kan je altijd terecht op info@stoffenspinsels.be.

Advertenties

2 reacties op ‘Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s